Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kan telefonisch contact opnemen op het nummer +32 497 68 63 94. Een andere mogelijkheid is om zelf een afspraak te maken via deze website.

Kan ik parkeren in de buurt?

Je kan voor de deur parkeren. Vergeet niet je parkeerschijf te leggen.

Hoe lang duurt een kinesitherapie sessie?

Afhankelijk van je klachten en de nodige behandeling zijn we ongeveer 30 tot 45 minuten bezig.

Wat moet ik meenemen?

De eerste keer hebben we slechts een voorschrift van de dokter en een klevertje van de mutualiteit nodig. Je agenda om een volgende afspraak te maken is ook altijd handig. Indien je medische beeldvorming hebt mag je deze ook altijd meenemen.

Welke kledij doe ik best aan?

Voor de eerste sessie kan je gewoon je normale kleren dragen. Indien er bij de volgende sessies sportieve kledij nodig is, wordt dat dan afgesproken.

Kan ik zomaar naar de kinesist komen?

Ja, maar dan moet je wel het volledige bedrag betalen. Best ga je eerst via een arts zodat je met een voorschrift tot hier komt. Hierdoor worden de kinesitherapie sessies terugbetaald.

Hoe kan ik betalen?

Er wordt bij elke sessie cash of Payconiq afgerekend. Voor de eerste behandeling wordt een bedrag van €35 aangerekend. Vanaf de 2de behandeling is het telkens €30. Voor een huisbezoek word 32€ aangerekend. (Deconventie Tarieven)  Aan het einde van de behandelreeks wordt een getuigschrift opgemaakt i.v.m. terugbetaling van de mutualiteit. Indien nodig kan er vroeger ook al een getuigschrift opgemaakt worden.

Een afspraak annuleren of verplaatsen?

Dit kan via het nummer +32 497 68 63 94. Indien je tijdig verwittigt (minstens één dag op voorhand) zal de behandeling niet aangerekend worden. Als je minder dan een dag op voorhand je behandeling annuleert kunnen er wel kosten in rekening gebracht worden.

Ik geraak niet op tijd op mijn afspraak?

Dit kan gebeuren. In het geval van overmacht is er geen enkel probleem. Probeer in zo'n geval even een seintje te geven op het nummer +32 497 68 63 94.

Kom je ook op huisbezoek?

Indien het onmogelijk is om naar de praktijk te komen, is een huisbezoek mogelijk. Daarna trachten we de behandeling verder te zetten in de praktijk omdat hier meer mogelijkheden zijn.

Een andere vraag?

Heb je een vraag die hier nog niet beantwoord werd? Vul onderstaand formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk terug.